Volvo S80 2.5Tdi 2001g nobruka ABS bloks 8619535 un gribu zināt vai man jāmeklē bloks tieši ar šādu kodu? 9496440 var viņa vietā likt? Pēc tam jauno ABS bloku vajadzēs piekodēt mašīnai?
Man bija galvenais zināt vai der tas otrs bloks, jo tāds man stāvēja..bet nu jau par vēlu, jo par dziļu ielīdu lācītim vēderā Ja nu kādam interesē, tad info par pārlodēšanu ir šeit: Spied šeit Izrādās volviķu abs blokiem tā ir slimība, bet forši, ka viegli atrisināma.
Visu vajadzīgo pārlodēju blokam+izpīkstināju, bet nekā. Saša teica, ka bloks jāmaina. Abro nebija īstais. Nobraukājās 1000km un šodien bloks aizgāja Cerams uz ilgu laiku.. --
Pievienojies: Sun Aug 30 2009, 18:34:27 Atrašanās vieta: Ogre ziņas: 44
Ja ABS nestrādā tad pie vainas ir vadības bloks? Man vnk pavasarī bija tāda lieta ,ka man parādijās abs uz 1 nedēļu un atkal pazuda. esmu nosolijies sev pirms ziemas viņu sataisīt. bet neko no tā ABS nesaprotu vel
Varbūt kāds abs sensors nomiris, vai arī kāds zobrats izdilis, vai kaut kur zaļais iemeties, bet visticamāk jāpārlodē ABS bloks(ļoti izplatīta slimība VOLVO). Cik saprotu Tev arī spidometrs nerāda? Ja pats negribi lodēt, tad noņem to Abs bloka elektronisko daļu(četras torx skrūvītes, 2xštekeri) (starp citu bez viņa var mierīgi arī braukt), smuki attaisi vaļā!! un aiznes uz kādu elektronikas remontdarbnīcu un pasaki, lai pārlodē.. Es domāju vairāk par 5ls neņems --