Pievienojies: Sat Jan 14 2006, 16:19:19 ziņas: 2391
Tas gļuks, ko uzrāda kompis, ka ir pārāk liels gāzes spiediens, parasti risinās ar antifrīza pieliešanu, jo 90% gadījumu 1k nav līmenis, attiecīgi pietrūkst siltuma un pārslēgšānās uz gāzi nenotiek. Divi reduktori - īsti manījis neesmu, uz T6 ir viens un ir labi. Par to problēmu uz 850 - nu tur viennozīmīgi jābrauc uz gāzes servisu. --
'94 850 2.5 20V
nu ja saprotams ka jabraucc ,bet teica lai braucu uz d -pili . Cik maksātu šis prieks kad piesledz pie kompja gazes iekārtu. Ja kāds ir veicis šada veida darbibas pasakiet kadas cenas tas izmaksa prieks ? --
Pievienojies: Sat Jan 14 2006, 12:04:11 ziņas: 2991
Nu nez cik maksā, man jau liekas te būs maksa par konkrēta defekta novēršanu, nevis tikai pieslēgšanu pie kompja. Manuprāt prātīgāk braukt uz rīgu. Vairāk iespējas pie kāda tikt. Palūri kas uz kompja rakstīts, kas par gāzes verķi, tad sagūglē kas tādus liek, sazvanies un brauc ciemā. Tam noteikti gan būs kompis un ja vajadzēs kāds remkomplekts ar... --
ex Crash ... apnika...
P.S. Jaunie lietotāji uzraksta kaut ko par sevi šeit: Spied šeit
Pievienojies: Tue May 15 2007, 19:07:42 Atrašanās vieta: Rēzekne ziņas: 135
gunars922 rakstīja ... negribas plest tadu gabalu uz rigu jo dzivoju rezekne . teica man servisa kad tadas liek daugavapili
He,es arī no Rēzeknes!Ja kas,tad lūk tā meistara telefons 29637488,Nometņu 120.Bet ja kas,tad varam arī satikties,izstāstīš,kā tikt līdz viņiem,sanāk diezgan vienkārši.Cenas nav lielas,protams,ja neskars nopietnu remontu. --