tema tada kad mana gazesiekarta ir no.................s ( man ira gaze ar iešprici uz katru cilindru stav 2 reduktori pats neaprotu kam vajadzigi kam ne parasi kapec ta saka nezin ) nu problema ir tada kad parsledzot auto uz gazi var tukaj nobraukt tikaj 2 km esmu parabaudijis un tad itka vairak nejiet sak staties un kad iesledzu uz benzina un uz eiz atkal iesledzu uz gazes atkal iet ikaj 2 km un stajas masina no sakuma nebija kad nopirku nonjemu signalizaciju tur staveja veca kuraj pultis bija pazudusjas vinju nonjema man servisa madona saku braukt majas un sakas tas cjakars nezinu saka elektronika vaina palidzat ja zinat ka kautko iesakat
A balona Gaze ir.he he.Nu griezies pie gazes meistariem,vai ari ved auto atpakal pie meistariem,lai skatas,jo pirms remonta tas nebija. --
Auto Restauretajs,gan Volvo jo pašam ir.Gan Jaguarus.
nu gaze ira ieksja ne bija jau pirms remonta . ska ka jabrauc uz daugavpili lai sledz pie kompja gazes iekartu tapat ka auto tur irs specials kabelis oie ka piekonekteties cik tas maksatu --
Pievienojies: Sat Jan 14 2006, 12:04:11 ziņas: 2990
Pirmkārt kas par matoru? Turbīnnieks, tad varētu saprast divus reduktorus. Otrkārt jānoskaidro kas par gāzes iekārtu un tad var griezties pie gāzes večiem. Iekārtu ir daudz... treškārt, veči ņemot nost siģeni, būs nokniebuši kādu vadības vadu un tāpēc gāze ar var neiet. ceturtkārt, varbūt kādam reduktoram membrānai kirdik, tad ar būt visādi gļuki.
Pievienojies: Tue May 15 2007, 19:07:42 Atrašanās vieta: Rēzekne ziņas: 135
Nez vai turbīniekiem jābūt 2 reduktoriem.Manam Volvo arī ir gāze ar iešprici,dzinējs ar turbīnu,bet reduktors 1 stāv.Arī uz biturbo redzēju tikai vienu reduktoru.Man Daugavpilī arī lika iekārtu,lāga veči,tikai ar to saregulēšanu uz turbo dzinējiem pagrūtāk viņiem iet.Man regulēja vairākas reizes,un vienalga nav tas,kas vajadzīgs būtu.Varbūt ir vērts aizbraukt līdz Rīgai,gan jau šeit kāds ieteiks labu kantori gāzes iekārtu remontam.Atcerējos,man arī mēdza atslēgties gāze,kompis gāzes kantorī rādīja,ka liels spiediens,saregulēt tā lāgā arī nesaregulēja,bet daļēji vaina bija termostatā,jo uz trases nebija darba temperatūras. --
Mani pirmie 3 auto bija ar gāzes iekārtām. Tiesa gan bez iešprices. Visiem tiem nobraucot kādus 20 000 km reduktorā krājās kautkāda smirdīga susla (līdzīga cigoriņiem). Tiem reduktoriem apakšā bija skrūve, kuru atskrūvējot, susla iztecēja un auto pārstāja rīstīties vēl uz kādiem 20-30 tkm. Protams, gāzes iekātām ir arī obligātās apkopes, kurās tiek mainīts kautkāds filtrs... --
V40 2000.g. 1.8
Pievienojies: Tue May 15 2007, 19:07:42 Atrašanās vieta: Rēzekne ziņas: 135
Lapajs rakstīja ... Mani pirmie 3 auto bija ar gāzes iekārtām. Tiesa gan bez iešprices. Visiem tiem nobraucot kādus 20 000 km reduktorā krājās kautkāda smirdīga susla (līdzīga cigoriņiem). Tiem reduktoriem apakšā bija skrūve, kuru atskrūvējot, susla iztecēja un auto pārstāja rīstīties vēl uz kādiem 20-30 tkm. Protams, gāzes iekātām ir arī obligātās apkopes, kurās tiek mainīts kautkāds filtrs...
Par filtriem pavisam aizmirsu,jo manai mašīnai tas vēl netika mainīts,bet mainās pēc 15000km,gāzes iekārtām ar iešprici,tādi ir 2,viens pie reduktora,bet otrs uz pašas gāzes padeves šļaukas,viņam klāt vēl vadiņi iet.Meistari teica,ja laikā nenomainīšu,tad gāzes iekārta neies,tikai nepateica kādā veidā tas izpaudīsies - vai nu vispār nevarēs pārslēgties,vai arī pēc kāda laiciņa atslēgsies. --
Pievienojies: Sat Jan 14 2006, 12:04:11 ziņas: 2990
Tā turbinniekiem ir vairāk jaudas, kā arī savādāks degvielas spiediens tad tādiem vajag vai nu lielo reduktoru (tāds kas motoriem līdz 250kw) vai droši vien otrs veids kā nodrošināt vajadzīgo gāzes daudzumu ir uzlikt otru reduktoru...
Nu jā filtri ir jāmaina, tad kad auto uz gāzes sāk neiet, parasti ir divi filtri, lētais pirms reduktora un dārgais aiz reduktora Šajā gadījumā jamie būs četri... --
ex Crash ... apnika...
P.S. Jaunie lietotāji uzraksta kaut ko par sevi šeit: Spied šeit
nu man viens reduktors strada cau otru vienkarši gaze iet un viss teica ka vins nemaisa un neko nedot pietiek viena es tik nesaprotu kape man ar vinju var nobraukt tikaj 2km motors man 2.0 t-5 211 zirgi nesen uzliku jaunu signalizciju vajadzeja nopirkt tikaj to pasu vadibas bloku ar pulti un viss signalizacija strada visi vadi savienoti un iespricej ja kas nav apaksja skruves kur var noliet to elju to var manaj 2 auto ari gaze stav bez iesprices --