Pievienojies: Mon Mar 05 2007, 15:54:09 Atrašanās vieta: Jelgava ziņas: 152
Rupucs rakstīja ... Aj apnikuši te dalīt zin volvo tur tāds vai šitāds, tāpat tas būs volvo... un arī afrikā tas būs volvo un pofig kam viš pieder...
Rupucs +1 Man arii dazreiz shitaa gudraa spriedeeleeshana, kas ir Volvo un, kas nav Volvo biku kaitina Zviedrijaa var nopirkt labu kreklu ar uzrakstu: "F**k U, I drive a VOLVO" Un taa tam buut un taa tas paliks
Pievienojies: Sat Mar 11 2006, 09:45:31 ziņas: 1279
Piekrītu. Tad jau var teikt, ka mēs neesam latvieši, jo taisīti tikām padomju savienībā. --
Volvo dzinēju čiptūnings ar pārbaudītām un kvalitatīvām programmām.
Pievienojies: Fri Jan 13 2006, 09:19:38 Atrašanās vieta: Slampe ziņas: 3091
Sakiet ko gribiet, bet manā uztverē īsts volvo ira tas kuram pakaļējo asi piedzen. Un tā kā vairs nedzīvojam padomju savienībā, tad man ira tiesības uz manu viedokli. Agrāk vismaz automašīnas atšķīrās viena no otras, šodien visas vienādas, tā itkā neko neviens izgudrot nevar( ar dažiem izņēmumiem)....
Un ja kādam nepatīk mans domu vervelējums var manī neklausīties. Dzejvojam takš iekš Jevropas tagad.
--
Es esmu traks, bet trakajiem pieder pasaule (un volvomuzejs).
Pievienojies: Fri Jan 13 2006, 09:19:38 Atrašanās vieta: Slampe ziņas: 3091
Un vēl viena lieta: Ķīnieši jau nopirka ne jau volvo, bet gan volvo un ford sajaukumu. --
Es esmu traks, bet trakajiem pieder pasaule (un volvomuzejs).
Pievienojies: Thu Jun 11 2009, 15:04:03 Atrašanās vieta: Rīga, Jelgava, Ikšķile ziņas: 206
jā, man arī patīk šeit lasāmās debates, man un pašam ir svarīgi tas ka es braucu ar Volvo, un to izvēlējos +/-arī brenda dēļ, man bija vienalga kas ir koncerna īpašnieks un tas kurš nu to pirks vai pārņems nevaru ietekmēt un tāpēc īpaši "necepos", nu un Volvo vēl tagad daudziem, typa nezinātājiem, šis auto nezkāpēc asociējas ar Zviedriju. Arī man!!! --
GJ 3176
Pievienojies: Fri Jan 13 2006, 17:54:29 Atrašanās vieta: Malta ziņas: 3272
Bet es ceru,ka pienāks tādi labi laiki kad Volvo atkal ražos kādu kārtīgu luksusklases RWD-protams,ietverot jaunākās tābrīža tehnoloģijas. --
245(79) 945(92) 245(86) 245(92) 245(94)
Pievienojies: Fri Jan 13 2006, 12:37:15 ziņas: 149
Laikam jau nepiekritīšu domai,ka no saimnieka nekas nav atkarīgs.Pat no politiskās situācijas ir atkarīgs.Tā 740 esot taisīts plašām tautas masām, kad Zviedrijā valdīja "komunisti".Tā man stāstīja paši zviedri.Tas ka volvo kļuva savādāks pēc nokļūšanas Ford rokās ir viennozīmīgi.Labāks,sliktāks cita runa. Kāda doma ķīnīzeriem?Dzīvosim redzēsim. Atļaujos gudri spriedelēt jo ir bijuši īpašumā visi lielie VOLVO.(240,740,940,s80 I,S80 II) --