Pievienojies: Fri Jan 13 2006, 09:19:38 Atrašanās vieta: Slampe ziņas: 3091
Tak bremzes volvo jau izdalīja ap 1964 gadu. Man ira 1962 gada volvo P1800 kuram ira viens kontūrs, kaut kad 1964 gadā jau tika modificēts un lika jau 2 kontūrus. --
Es esmu traks, bet trakajiem pieder pasaule (un volvomuzejs).
Pievienojies: Mon Feb 05 2007, 21:09:57 ziņas: 322
Tikai mieru, es sapratu pa tiem kontūriem drusku savādāk. Domāju par to, ir auto, kuriem var mierīgi pārgriezt kādu bremžu cauruli, bet tiek saglabāta netraumētās ass bremžu darbība, respektīvi iztek tikai tik, cik ir caurulītē un suportā. V40 kakai hidrauliskā sistēma netiek atdalīta pa asīm un iztek viss kas ir traukā un bremzēm/sajūgam vnk vairs nevar dabūt spiedienu. --
just_absinth
Tā arī es saucu ģimenē lietošanā esošo V40, auto naff tas sliktākais, bet ir diezgan daudz lietas, kas nepatīk, visvairāk neinformatīvā stūre, protams subjektīvi. Uz ceļa 3.g. laikā atšķirībā no golpa naff palicis, bet vienalga. --
just_absinth
linx rakstīja ... Tad kā sauc savu 940se - sūds?
940 par Volvo (pat ja kko nolauž, viss uz ceļa taisāms). Man nešķiet, ka ar S/V40, vismaz pirmās paaudzes (citi naff lietoti), piemītošajām konstruktīvajām nepilnībām to var nosaukt par labu volvo modeli. Ir vismaz 4 lētas lietas, kuras regulāri bojājas un ietekmē brauktprieku, iespējams dēļ ceļiem, pat ar oriģinālajām daļām īpaši ilgāk netur, tad gan vairs naff lēti. P.S. Tiešām satrauc kā es saucu savus auto? P.S.S. Laikam vairs nedalīšos savā pieredzē par V40, citādi te daži uzvelkas --
just_absinth
eu eu banu gribi norauties vai kaa? --
Vai parastam mirstigajam ir iespejams izmantot VADIS (Volvo AfterSales Diagnostics and Information System) komunikacija ar auto?